Vores historie

FRA SMEDEFIRMA TIL DANMARKS STØRSTE KNUSEENTREPRENØR

I 2018 er det 25 år siden vores to stiftere Martin Henriksen og Henrik Hvid slog dørene op til MIS Recycling A/S. Bag de tre bogstaver M, I og S, gemmer ordene Midtsjællands Industri Smedie sig. Og netop smedie – eller en smedeforretning – var faktisk starten på vores rejse. De første år i MIS Recyclings historie lavede vi smedeopgaver for virksomheder på Sjælland. Mange af vores kunder var grusgravsejere, som skulle have lavet reparationer på deres knuse- og sortereanlæg. Det lagde grundstenen for det MIS Recycling (vores navn fra 1999), som du møder i dag.’

Vores historie som timeline

I starten af 00’erne lavede vi strategiske samarbejder med de første kunder, som valgte at outsource deres knuseopgaver til os. Og hurtigt blev vi landsdækkende med vores onsite knusekoncept.

Vores strategi var fra starten at udskifte vores kunders ældre maskiner med miljørigtige knusere. De nyeste, mest driftsøkonomiske og mest miljørigtige. Den strategi har vi holdt fast i. På 25 år er vi blevet Danmarks største knuseentreprenør, og der er løbet mere end 20 millioner tons materialer gennem vores mange mobile anlæg.

I 2016 købte vi den mere end 50 år gamle miljøvirksomhed Bakkegård, som i dag håndterer alt vores “grønne neddeling”.

Nedenfor kan du læse om vores værdier. For når man er en virksomhed, som håndterer miljøfarlige opgaver, stiller det helt særlige krav til professionalisme, sikkerhed (både for mennesker og miljø) og etik. Alle områder, som vi arbejder med og forbedrer dag efter dag.

Vi håber, at du har lyst til at lære os bedre at kende. Har du spørgmål til vores processer eller produkter, så kontakt Martin Henriksen eller Henrik Hvid på 57 80 80 83.

Åben vores brochure