Om Mis recycling

MIS Recycling er Danmarks største knuseentreprenør. Vi har altid skarpt fokus på dig og din opgave, og kvalitetskontrollerer og dokumenterer alt. Og så er vi også bare godt gammeldags omhyggelige. Fx har vi altid jern- og affaldskasser med på alle opgaver, så arbejdspladsen altid er ryddelig og pæn.

Her får du 6 gode grunde til at vælge MIS Recycling til din næste opgave:

Stor kapacitet

Med en kapacitet på 15.000 tons om dagen og en maskinpark på mere end 50 enheder giver vi dig sikkerhed for, at vi altid kan løfte din opgave.

Stor erfaring

Vi har knust og sorteret mere end 20 millioner tons materialer gennem mere end 25 år.

Ordentlighed

Vi knuser i bund, læsser evt jern, rydder op efter os og kører først fra pladsen når den er pæn og ryddelig.

Ny maskinpark

Vi investerer løbene i nye maskiner og teknologier og har Danmark største og mest opdaterede maskinpark. Derfor kan vi løse opgaven effektivt og sikkert for alle vores kunder.

Digitalisering

Vi bruger digitale værktøjer i alle vores arbejdsprocesser. Det giver os og vores kunder overblik over deres opgave – 24 timer i døgnet.

God service

Vi har egne servicevogne med specialuddannede og erfarne montører. Så skulle uheldet være ude, reparerer vi lynhurtigt vores materiel, så vi kan fortsætte arbejdet.

SÅDAN ARBEJDER VI

MIS Recycling er Danmarks største knuseentreprenør. Se hvordan vi arbejder, når vi hvert år bearbejder mere end 3,5 millioner tons materiale.

Afspil video