Brug for at leje det helt tunge grej?

Udlejning af maskiner

MIS RENTAL

Med MIS Rental får du høj fleksibilitet og god økonomi når du skal leje maskiner.

God økonomi

Der er god økonomi i at genanvende blandt andet trærødder og affaldstræ som CO2-venligt biobrændsel eller til for eksempel produktion af spånplader.

Minimal miljøbelastning

Træ og bioaffald er et næsten 100% CO2-neutralt og klima- og miljøvenligt råstof.

Onsite

Vi kommer til dig – og neddeler der hvor din opgave er. Så du får en effektiv, økonomisk og tidsbesparenden løsning.

Helt enkel

Vi har mere end 50 års “grøn erfaring”. Lad os hjælpe dig med neddeling af dit træ og bioaffald.

Udlejning af maskiner

HENRIK HVID

Driftsdirektør

Telefon: 31 73 03 03
Mail: henrik@mis.dk

DET ER SUND FORNUFT AT LEJE ISTEDET FOR AT EJE

Med MIS Rental slipper du for at binde penge i dyre maskiner, kan fokusere på din kerneforretning og får samtidig masser af fleksiblitet ind i din drift.

Vi har lejet maskiner og materiel ud i 25 år. Og har alt! Gravemaskiner, gummigeder, sortereanlæg, stakketransportører og meget mere. Og også inden for specialudstyr skal du lede længe efter et udvalg, som det vi kan give dig, når det handler om for eksempel betonhamre, betonsakse og nedbrydningskugler.

MIS Rental giver dig masser af attraktive fordele – for eksempel landsdækkende service – 24 timer i døgnet 365 dage om året – én månedlig og let overskuelig faktura, hvor alle udgifter er samlet og fleksible lejebetingelser.

Hos os kender du på forhånd din lejepris og slipper for ubehagelige økonomiske overraskelser. Uanset om du lejer en maskine for en dag, en uge eller en måned.

Du kan leje vores maskiner med eller uden fører. Hvis du vælger at leje din maskine med en maskinfører, giver vi dig en erfaren og effektiv medarbejder, som også kan rådgive dig omkring løsningen af din opgave.

Ring til os i dag på 57 80 80 83, hvis du skal i gang i morgen.