Ole Toft, ny partner i Bakkegård A/S

Ole Toft er blevet partner i MIS Recyclings miljødivision Bakkegård A/S. Uden Ole, som har været produktionschef i Bakkegård A/S de seneste tre år, havde vi ikke været, hvor vi er i dag. Bakkegård A/S er i vækst og har et mål om, at være en af miljøsektorens mest attraktive virksomheder inden for få år. Både for kunder og medarbejdere.

Vi er rigtig glade for at have Ole med på holdet – nu som medejer og produktionsdirektør i Bakkegård A/S. Faktisk så glade, at vi synes, at du også skal lære ham og hans familie bedre at kende. Læs historien her i nyhedsbrevet eller ring til Ole på 21 21 97 96, hvis du vil vide mere om genanvendelse af grønt affald.

Martin Henriksen og Henrik Hvid, MIS Recycling A/S

Ole Toft, ny partner i Bakkegård A/S

Jeg elsker naturen!

”Det er næsten altid mig, der afleverer ungerne om morgenen – for et godt familieliv er vigtigt for mig i en travl dagligdag”. Det fortæller Ole Toft, der efter tre år som produktionschef i Bakkegård A/S i Brørup nu indtræder som partner i virksomheden.

”Siden MIS Recycling i 2016 overtog Bakkegård, er det gået rigtig stærkt. Vi har udviklet og trimmet hele den mere end 50 år gamle virksomhed – med nye produkter, arbejdsgange og anlæg. Den har aldrig stået skarpere, og vi løber allesammen hurtigt for at kunne følge med. Jeg kører selv mere end 60.000 km om året for at besøge kunder og de Bakkegård-medarbejdere, der arbejder på opgaver i hele landet. Bilen er simpelthen mit rullende kontor. Jeg har en times kørsel fra vores hjem i Bylderup-Bov til Bakkegårds kontor i Brørup – så når jeg træder ind ad døren derhjemme om aftenen, er næsten al arbejdssnak klaret i telefonen – så jeg kan være far og ikke produktionschef”, siger Ole Toft.

Travl familie
Hjemme i Bylderup-Bov ved Tønder er der også nok at se til for Ole og hans kone Dorthe, der er køkkenansvarlig på Plejecenter Engparken i Gram. Ud over de to sønner, Sune på tre år og Anders på seks, består familien også af den ruhårede hønsehund Zazu, som altid er klar til at komme med på jagt i familiens seks hektar store skov. Og er der tid tilovers i Ole og Dorthes kalender, så går den med at passe det lille hobbylandbrug, som leverer friske varer til familiens eget køkken. Fra et tidligere parforhold har Ole også datteren Emely på 11 år, som bor hos sin mor i Esbjerg.

Mange års erfaring
Ole Toft, der er 40 år gammel, er oprindeligt udlært klejnsmed og har tæt på ti års erfaring med neddeling, sortering og bearbejdning af grønt affald. Før Ole Toft kom til Bakkegård A/S i august 2017, var han driftsleder hos miljøvirksomheden Mijodan i Agerskov i Sønderjylland.

”Jeg er født og opvokset i Sønderjylland og elsker naturen. Så det at være med til at arbejde med at genanvende klodens grønne ressourcer – det er et ønskejob for mig. Den del af miljøsektoren jeg arbejder i kommer til at vokse rigtig meget i de kommende år, og Bakkegård er godt klædt på til at være med i den udvikling”, slutter Ole Toft.

Bakkegård A/S er en del af MIS Recyclings miljødivision.