Nyhedsbrev 25/9-2020

Nu bliver vi endnu stærkere på knusning i grusgrave

Fremover bliver vi endnu stærkere på knusning i de danske grusgrave. For den 1. september overtog vi alle knuseopgaver for Toft Nedbrydning ApS i Grindsted. Vi overtager nedbrydningsvirksomhedens knuseafdeling med stærke og erfarne medarbejdere og fire mobile kæbe- og kegleknusere.

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med skærve- og stenknusningsopgaver i din grusgrav, så ring til Henrik Hvid på 57 80 80 83 eller skriv til henrik@mis.dk.

Læs mere om knusning i grusgrave

Ny afdeling i Jylland – og endnu bedre service

1. november tager vi vest på! Nærmere bestemt til Taulov ved Fredericia, hvor vi og vores miljødivision Bakkegård A/S flytter ind i Pankas A/S’ tidligere hovedkontor. Vores nye afdeling ligger så tæt på Østjyske Motorvej, som man kan komme. Men ud over en central placering i trekantområdet, får vi også større og bedre lager, værksted og kontor, så vi kan give vores mange jyske og fynske kunder en endnu bedre service og hurtigere responstid. 

Lej det helt tunge grej hos MIS Rental

Står du og mangler et mobilt sortereanlæg, en opstakker, en gummiged eller en gravemaskine? I en dag, en uge eller en måned. Med eller uden fører? Så lej hos MIS Rental. Her slipper du for al bøvlet og for at bruge penge på dyre maskiner.

Vælger du ”Maskine inkl. mand”, får du en maskinfører, der ved hvad det handler om. Og som kan fortælle dig, hvordan du bedst, billigst og også mest miljørigtigt løser opgaven.

Se hvilke maskiner du kan leje

Nu knuser vi også for Pankas

Gør det du er god til. Og få en bedre økonomisk og miljøvenlig drift. Kortere kan det ikke siges, når vi skal fortælle om fordelene ved vores knusekoncept. Fra 1. september åbner Pankas A/S også portene for vores mobilknusere, når vi overtager alle knuseopgaver for asfaltvirksomheden.Klik på knappen og se alle de kunder der nyder godt af vores knusekoncept, eller ring til Martin Henriksen på 57 80 80 83 eller skriv på martin@mis.dk – hvis du vil vide mere.

Se vores knusehistorie

Få helt rene materialer med vores nye vindsigte

Fremover kan du få endnu renere materialer, når vi knuser og sorterer for dig! For vores nye Screenpod Airvac 1600 Dual mobile vindsigte støvsuger bogstaveligt talt dine knuste materialer eller biomasse for plast, flamingo og isoleringsmateriale, og giver dig en færdigvare, der er tæt på 100% ren. Hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at optimere dine knuse- og sorteringsopgaver.

Ring eller skriv til Henrik Hvid på 57 80 80 83 eller henrik@mis.dk.

Vi passer på hinanden

Vores medarbejderes og kunders sikkerhed og tryghed er det vigtigste for os, og vi følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og krav, så vi kan afgrænse og bryde smittekæderne.  

Alle ansatte i MIS Recycling er blevet instrueret i, at vi for at begrænse smittespredning:

  • Ikke giver hånd eller krammer
  • Nyser og hoster i ærme eller albuebøjning
  • Har ekstra fokus på håndhygiejne ved at vaske hænder hyppigt og grundigt
  • Bruger håndsprit som et supplement til almindelig vask af hænder
  • Holder god fysisk afstand til hinanden
  • Bruger mundbind hvor det anbefales
  • Ved utilpashed straks forlader arbejdet og følger sundhedsmyndighedernes anvisninger

Lad os sammen begrænse og bekæmpe coronavirus, mens vi holder produktionen i gang!

Beskyt dig selv og andre og pas godt på hinanden!