Nye samarbejder giver maskineksport

I forbindelse med overtagelse af forretningsområdet for knusning hos en lang række nye samarbejdspartnere, har MIS Recycling samtidig stået for eksport af virksomhedernes mindre tidssvarende mobilknuseanlæg, til kunder i vores store internationale netværk.

I årene 2006 til 2012 har vi eksporteret mere end 15 mobile mobilknuseanlæg til Israel, Frankrig, Tyskland og Norge, og overtaget knusefunktionen for RGS 90, NCC Roads, Tscherning, NKR Demolition Group, J. Jensen A/S, Benny Rasmussen & Søn A/S, Preben Hockerup A/S, Entreprenør Henrik Jørgensen og Sten & Grus Prøvestenen A/S.

Ud over en økonomisk gevinst her og nu i forbindelse med salg af de gamle anlæg, har vores samarbejdspartnere, også på længere sigt, udsigt til en driftsmæssig gevinst. For ved at outsource knusefunktionen, kan virksomhederne nu fokusere på sine spidskompetencer f.eks. nedbrydning, kørsel, anlægsarbejder og asfaltproduktion.

Vil du vide mere om salg af brugte anlæg og outsourcing af din knusefunktion, så kontakt Martin Henriksen på 31 73 03 00.