Fem nye mobilknuseanlæg

Sidst i marts, får vi leveret det første af fem nye Kleemann mobilknuseanlæg. De nye EVO 130-anlæg afløser de fem Kleemann maskiner, vi kører med i dag. De “gamle” anlæg har faktisk kun lige haft fem års fødselsdag.

Vi har valgt at sende dem på pension, for at kunne give vores kunder markedets bedste og mest miljørigtige maskinpark, med høj hastighed, største kapacitet, mest moderne teknologi – og ikke mindst mest miljørigtige motorer. For med fem spritnye anlæg udstyret med 2015-knuseteknologi, cementerer vi endnu engang vores snart 17 årige knusekoncept: Når vi rykker ind for at udføre en knuseopgave, løser vi opgaven hurtigere end de fleste, og laver mindst mulig støv og støj, samtidig med at vi leverer et op til 95 % rent produkt med vores integrerede vindblæserløsning, der blæser papir, pap, træ og andre lette affaldspartikler ud af det færdige produkt.

Det andet af de nye anlæg bliver leveret i april, det tredje i maj, og de to sidste når vi kommer om på den anden side af sommeren.

Læs mere om knusning her >