GENANVENDELSE ER SUND FORNUFT OG GOD ØKONOMI

KNUSNING
Sortering
Neddeling
MIS rental

Danmarks største knuseentreprenør

Vi har altid skarpt fokus på dig og din opgave, og kvalitetskontrollerer og dokumenterer alt. Og så er vi også bare godt gammeldags omhyggelige. Fx har vi altid jern- og affaldskasser med på alle opgaver, så arbejdspladsen altid er ryddelig og pæn.

Derfor skal du vælge os til din næste opgave

MIS Recycling er Danmarks største knuseentreprenør. Vi knuser, sorterer, neddeler og opstakker blandt andet beton, tegl, asfalt, sten, skærver, grus og træ i Danmark og Sydsverige. Onsite ved nedrivningsopgaver, på miljøpladser eller i grusgrave. Vores 14 mobile knuseanlæg har en kapacitet på mere end 15.000 tons om dagen, og siden vi slog dørene op i 1998, har der faktisk været svimlende 20 millioner tons gennem vores maskiner.

Hvad kan vi gøre for dig? Ring på 57 80 80 83 allerede i dag.

Stor kapacitet

Med en kapacitet på 15.000 tons om dagen og en maskinpark på mere end 50 enheder giver vi dig sikkerhed for, at vi altid kan løfte din opgave.

Stor erfaring

Vi har knust og sorteret mere end 20 millioner tons materialer gennem mere end 25 år.

Ordentlighed

Vi knuser i bund, læsser evt jern, rydder op efter os og kører først fra pladsen når den er pæn og ryddelig.

Ny maskinpark

Vi investerer løbene i nye maskiner og teknologier og har Danmark største og mest opdaterede maskinpark. Derfor kan vi løse opgaven effektivt og sikkert for alle vores kunder.

Digitalisering

Vi bruger digitale værktøjer i alle vores arbejdsprocesser. Det giver os og vores kunder overblik over deres opgave – 24 timer i døgnet.

God service

Vi har egne servicevogne med specialuddannede og erfarne montører. Så skulle uheldet være ude, reparerer vi lynhurtigt vores materiel, så vi kan fortsætte arbejdet.

ONSITE KNUSNING AF BETON OG ASFALT GØR GENANVENDELSE ENKELT

Vi har udstyret, kompetencerne og ressourcene til at klare enhver slags opgave, uanset hvor opgaven befinder sig henne, finder vi en løsning sammen med dig.

Nu knuser vi de helt store

Få en pris!

Få en pris på din næste opgave.

Ring: 57 80 80 83

LÆS OM VORES ARBEJDE MED NUL ARBEJDSULYKKER

JOB HOS MIS

LÆS NYHEDER FRA VORES VERDEN

"

200.000 tons jernbaneskærver. Sorteret i tre fraktioner. På 30 dage.

Afspil video