MIS Rental

DET ER SUND FORNUFT AT LEJE I STEDET FOR AT EJE

 

Med MIS Rental slipper du for at binde penge i dyre maskiner, kan fokusere på din kerneforretning og får samtidig masser af fleksiblitet ind i din drift.

Vi har lejet maskiner og materiel ud i 20 år. Og har alt! Gravemaskiner, gummigeder, sortereanlæg, stakketransportører og meget mere. Og også inden for specialudstyr skal du lede længe efter et udvalg, som det vi kan give dig, når det handler om for eksempel betonhamre, betonsakse og nedbrydningskugler.

MIS Rental giver dig masser af attraktive fordele – for eksempel landsdækkende service – 24 timer i døgnet 365 dage om året – én månedlig og let overskuelig faktura, hvor alle udgifter er samlet og fleksible lejebetingelser.

Hos os kender du på forhånd din lejepris og slipper for ubehagelige økonomiske overraskelser. Uanset om du lejer en maskine for en dag, en uge eller en måned.

Du kan leje vores maskiner med eller uden fører. Hvis du vælger at leje din maskine med en maskinfører, giver vi dig en erfaren og effektiv medarbejder, som også kan rådgive dig omkring løsningen af din opgave.

Ring til os i dag på 57 80 80 83, hvis du skal i gang i morgen.


Hos MIS Rental kan du leje

Se vores brochure på udlejningsmaskiner her